Працівник Державної судової адміністрації придбав квартиру за мільйон

Читать на русском
Працівник одного з управлінь Державної судової адміністрації витратив понад мільйон гривень на житло.

Головний спеціаліст сектору з питань управління об'єктами державного майна територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Києві Олексій Терещенко придбав у столиці квартиру за 1,01 мільйона гривень.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав до Єдиного державного реєстру декларацій 30 жовтня, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 26 червня Терещенко заплатив 1 мільйон 12 тисяч 298 гривень за квартиру в Києві площею 52,3 кв. м. З огляду на те, що документ був оприлюднений через 4 місяці після купівлі, він порушив закон про протидію корупції в частині 10-денного терміну подачі таких повідомлень. До того ж, минулого року в своїй декларації Терещенко вказав лише зарплатню в 79 тис.яч 904 гривні та нуль заощаджень.

Також у минулорічній декларації працівник ДСА вказав, що з 31 грудня 2016 року володіє в Києві гаражем площею 18 кв. м. Квартири, якими він користується, орендує або володіє, відсутні. Автомобілем Mercedes-Benz 190 E 1991 року Терещенко також володіє з 31 грудня 2016 року. Решта розділів документа порожні.

Нагадаємо, суддя Київського апеляційного адмінсуду купила авто за мільйон.

Раніше чиновниця ВККСУ з порожньою декларацією отримала в подарунок 700 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: