Лісничий придбав кросовер Volkswagen за 1,8 мільйона гривень

Читать на русском
Лісничий у Полтавській області витратив понад 1,8 мільйона гривень на придбання нового транспортного засобу.

Лісничий державного підприємства «Кременчуцьке лісове господарство» Кобеляцьке лісництво Йосип Хома витратив понад 1,8 мільйона гривень на новий кросовер Volkswagen.

Таке повідомлення про зміну майнового стану він подав 3 листопада до Єдиного державного реєстру декларацій, пише «Слово і Діло».

Згідно з поданим документом, 16 лютого Хома заплатив 1,83 млн грн автосалону Volkswagen у місті Полтава за автомобіль Volkswagen Touareg 2017 року. Для здійснення купівлі він продав свій старий Volkswagen за 675 тис. грн. Однак в електронній декларації за 2016 рік у нього відсутні грошові заощадження на таку купівлю. До того ж автомобіль був придбаний та оформлений 16 лютого, а повідомлення про це подане лише 3 листопада, тим самим лісничий порушив закон про протидію корупції в частині 10-денного терміну подачі таких документів.

В електронній декларації за минулий рік Хома вказав, що володіє земельною ділянкою та житловим будинком площею 185,6 кв. м в н. п. Кобеляки Полтавської області, а крім того, його дружина орендує дві земельні ділянки площею 5000 і 4689 соток у н. п. Соснівка.

За минулий рік вони разом із дружиною отримали дохід на суму 138 тис. 114 грн.

Нагадаємо, працівник Державної судової адміністрації купив квартиру за мільйон.

Раніше суддя Київського апеляційного адмінсуду купила авто за мільйон.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: