Протести в Москві: зростає число затриманих

Читать на русском
Число затриманих протестувальників на Манежній площі в Москві зросла до 300 осіб. Серед затриманих правоохоронними органами активістів є випадкові перехожі.

Число затриманих протестувальників на Манежній площі в Москві зросло до 300 осіб.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на Радіо Свобода.

США проти РФ: якщо політика санкцій продовжиться, ігнорувати питання Криму Москва зможе максимум піврокуГолова Комітету економістів України розповів, як санкції США можуть змінити російську політику щодо Криму та України.

Згідно з повідомленням, в центрі Москви на Манежній площі було затримано більше 300 осіб - за звинуваченням в участі в акції забороненого руху «Артпідготовка» В'ячеслава Мальцева, який неодноразово заявляв, що 5 листопада відбудеться революція.

Примітно, що серед затриманих правоохоронними органами активістів є випадкові перехожі. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві на Манежній площі правоохоронці затримали вже понад 200 осіб, які вийшли на несанкціонований мітинг.

Також варто відзначити, що раніше російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що збирається подати в суд на президента РФ Володимира Путіна і його адміністрацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: