Протести в Москві: поліція затримала сотні активістів

Читать на русском
Зараз число затриманих збільшилася до 200 осіб. Серед затриманих більшість прихильників націоналістичних організацій

На Манежній площі в Москві правоохоронці затримали вже понад 200 мітингувальників.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на ТАСС.

США проти РФ: якщо політика санкцій продовжиться, ігнорувати питання Криму Москва зможе максимум піврокуГолова Комітету економістів України розповів, як санкції США можуть змінити російську політику щодо Криму та України.

«Зараз число затриманих збільшилася до 200 осіб. Серед затриманих більшість прихильників націоналістичних організацій», - повідомляє видання. При огляді у затриманих було вилучено зброю, ножі, засоби індивідуального захисту, кастети та інші заборонені засоби. Після огляду затриманих доставляють в різні відділи поліції для притягнення до адміністративної відповідальності.

Повідомляється, що в даний момент весь периметр Манежній площі повністю перекритий правоохоронцями. Крім того, частково перекриті дві станції метро і закрита для входу Червона площа.

Нагадаємо, раніше російський опозиціонер Олексій Навальний заявив, що збирається подати в суд на президента РФ Володимира Путіна і його адміністрацію.

Навальний пояснив, що відповідно до російського законодавства, влада не може заборонити мітинг і повинні запропонувати альтернативний майданчик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: