Стало відомо, скільки триватиме режим посиленої роботи у київській поліції

Читать на русском
Особовий склад Києва та Київської області 10 днів буде працювати в посиленому режимі. Така позиція керівництва поліцейського відомства викликана через ускладнення оперативної обстановки.

Поліцейські Києва та Київської області заступили на посилене патрулювання.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це під час інструктажу повідомив заступник голови Нацполіціі-начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко.

Резонансні замахи та вбивства в Україні: якою є роль поліції та чи виправдала себе реформаРадник Авакова визнав, що поліція робить багато помилок, але продовжує реформування. Але що робити, коли право на помилку призводить до того, що вибухи та вбивства стають закономірністю, а не випадковістю? Чи виправдала себе реформа поліції? Міркували разом з експертами.

Як відзначили в прес-службі поліції, відповідно до наказу голови Національної поліції України Сергія Князєва, особовий склад Києва та Київської області десять днів буде працювати в посиленому режимі. Така позиція керівництва поліцейського відомства викликана через ускладнення оперативної обстановки.

Згідно з повідомленням, керівник столичних правоохоронців Андрій Крищенко перед виходом на вечірнє патрулювання району провів інструктаж київським поліцейським. Він звернув увагу підлеглих на оперативне реагування при отриманні інформації про будь-які правопорушення, попередженні злочинів і зазначив суворе дотримання заходів особистої безпеки під час несення служби.

Нагадаємо, посилений режим несення служби поліцією вводиться в зв'язку з ускладненням оперативної обстановки в Києві та Київській області, обумовленим вчиненням низки резонансних тяжких і особливо тяжких злочинів із використанням зброї та вибухівки.

Зокрема, йдеться про терористичний акт 25 жовтня, коли загинули двоє людей, а троє отримали поранення; 30 жовтня - замах на вбивство Адама Осмаєва і вбивство Аміни Окуєвої.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: