Вбивство Самарського: потрібен детектор брехні

Читать на русском
Щоб розслідування вбивства Сергія Самарського не зайшло в глухий кут, потрібно використовувати детектор брехні для всіх, хто потрапить під слідство.

Щоб розслідування вбивства депутата Сєвєродонецької міськради Сергія Самарського не зайшло в глухий кут, потрібно використовувати детектор брехні для всіх, хто потрапить під слідство.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це написав у Facebook заступник міського голови Сєвєродонецька Григорій Пригеба.

«О 1:30 повідомили про вбивство Сергія Самарського. Убили по-скотськи, як покидьки ... До чотирьох годин працював зі слідчим, хто міг на таке зважитися? Запропонував детектор для всіх, хто потрапляє в поле слідства», – прокоментував Пригеба.

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства голови фракції БПП Сєвєродонецької міської ради, радника мера Сергія Самарського.

Тіло Самарського знайшли близько першої години ночі в районі МЖК «Мрія» в Сєвєродонецьку. Пошуки почалися після заяви дружини.

Серед можливих версій вбивства

Вбивство депутата в Сєверодонецьку: поліція повідомила деталіПоліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства голови фракції БПП Сєвєродонецької міської ради, радника мера Сергія Самарського. Головна версія вбивства – політичні мотиви.
розглядають політичні мотиви, розбійний напад, а також убивство, пов'язане з бізнесом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: