Столичні поліцейські переходять на посилений режим роботи

Читать на русском
Посилений режим несення служби поліцією вводиться в зв'язку з ускладненням оперативної обстановки в Києві та Київській області.

З другого листопада поліцейські Києві та Київській області переходять на посилений режим роботи.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це в Facebook поінформував представник Національної поліції України Ярослав Тракало.

Резонансні замахи та вбивства в Україні: якою є роль поліції та чи виправдала себе реформаРадник Авакова визнав, що поліція робить багато помилок, але продовжує реформування. Але що робити, коли право на помилку призводить до того, що вибухи та вбивства стають закономірністю, а не випадковістю? Чи виправдала себе реформа поліції? Міркували разом з експертами.

Згідно з його повідомленням, на виконання наказу голови Національної поліції, з метою стабілізації криміногенної ситуації, з 2 листопада на території Києва та Київської області поліція переходить на посилений режим несення служби.

Також він уточнив, що посилений режим несення служби поліцією вводиться в зв'язку з ускладненням оперативної обстановки в Києві та Київській області, обумовленим вчиненням низки резонансних тяжких і особливо тяжких злочинів з використанням зброї та вибухівки.

Зокрема, мова йде про терористичний акт 25 жовтня, коли загинули двоє людей, а троє отримали поранення; 30 жовтня - замах на вбивство Адама Осмаєва і вбивство Аміни Окуевой.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: