Замах на Солом'янці: Мосійчук розповів про момент вибуху

Читать на русском
Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук запевняє, що пам'ятає момент вибуху 25 жовтня і все, що сталося після нього.

Народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук запевняє, що пам'ятає момент вибуху 25 жовтня і все, що сталося після нього.

Про це 27 жовтня він заявив журналістам в Національному інституті хірургії та трансплантології імені О. Шалімова, передає «Слово і Діло».

«Я пам'ятаю все, я не втрачав свідомості. Я пам'ятаю, як Руслан (охоронець нардепа - ред.), Царство йому Небесне, його зараз ховають, штовхнув мене в спину і крикнув «Володимирович, земля!». Бачив спалах, бачив все. Тоді вискочив мій товариш і водій за сумісництвом, я його покликав, він відтягнув мене в машину, побіг до Руслана, там уже люди підбігли, працівники каналу кажуть «Вези його», і він мене повіз на моїй машині, ми не очікували швидку «Борис», може, це мені життя врятувало», - розповів він.

Замах на нардепа Мосійчука: кому це вигідноЖурналіст Максим Кречетов намагається розкласти по поличках усе, що відомо про замах на Ігоря Мосійчука, та з'ясувати, кому це вигідно.

Мосійчук зазначає, що має великі проблеми з правою ногою.

«Вся права сторона вражена і я не можу стати на ногу», - говорить він і припускає, що буде ще не одна операція.

Він зауважує, що має більш сильні болі, ніж вчора. Біля нього знаходяться дружина з сином.

Раніше в МВС озвучили основну версію замаху на Мосійчука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: