Суд відновив розгляд справи Януковича про розстріл Майдану

Читать на русском
Печерський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання ГПУ про надання дозволу на заочну процедуру досудового розслідування щодо Віктора Януковича.

Печерський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання Генеральної прокуратури України про надання дозволу на спеціальну (заочну) процедуру досудового розслідування щодо колишнього президента України Віктора Януковича в справі про організацію розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

Як повідомили «Слово і Діло» адвокати Януковича, на судовому засіданні продовжили дослідження матеріалів справи.

Зазначимо, що судом було вивчено 6 із 92 томів.

Екстрадиція Каськіва: що чекає чиновника часів Януковича в УкраїніУ серпні ГПУ повідомило про затримання Каськіва на території Панами. Зараз у ГПУ заявляють про екстрадицію екс-чиновника в Україну. З іншого боку, вже з'явилася інформація про те, що чиновник прилетів сам. У ситуації розбиралися експерти.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України звернулася до Печерського районного суду Києва за дозволом на спеціальну (заочну) процедуру досудового розслідування щодо Віктора Януковича в справі про організацію розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що Солом'янський суд Києва відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання з необхідністю носіння електронного браслета й прибувати до правоохоронних органів за необхідності. Таким чином, суд задовольнив клопотання звинувачення частково.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: