На Януковича чекають у суді

Читать на русском
Судове засідання з розгляду клопотання ГПУ про дозвіл на заочну процедуру досудового розслідування відносно Януковича відбудеться сьогодні.

Сьогодні, 2 листопада, відновиться судове засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про дозвіл на заочну процедуру досудового розслідування відносно колишнього президента України Віктора Януковича в організації розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

Про це повідомили «Слово і Дело» адвокати колишнього президента України.

Вчора в судовому засіданні в зв'язку з закінченням робочого дня було оголошено перерву до 9:00 2 листопада.

Так само адвокати Януковича під час засідання заявили про необхідність вимагати від ГПУ пояснення, на яких підставах в ході досудового слідства здійснювалися зміни в групах прокурорів і слідчих.

Нагадаємо, 1 листопада Печерський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання Генеральної прокуратури України про дозвіл на спеціальну (заочну) процедуру досудового розслідування відносно колишнього президента України Віктора Януковича в організації розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

Виплата «боргу Януковича» РФ: чого очікувати та якою є позиція ЗаходуУ РФ заявили, що не проти прямих переговорів з українською стороною щодо питання виплати боргу Януковича. Якими є шанси, що Україна не віддаватиме кредит, та чи є гроші на випадок рішення про повернення 3 мільярдів доларів, розповіли експерти.

Раніше «Слово і Дело» повідомляло, що вчора Солом'янський суд Києва відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання з необхідністю носіння електронного браслета і бути в правоохоронні органи при першій необхідності. Таким чином, суд задовольнив клопотання звинувачення частково.

Така ж запобіжний захід була винесена і другому фігуранту у справі про рюкзаках Сергію Чеботарю. Також суд обрав особисте зобов'язання як запобіжний захід третього підозрюваного в «справі рюкзаків» Володимиру Литвину.

Тоді як в САП відзначили, що для сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра бракує електронного браслета і поки не відомо, чи буде він його носити.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: