Суд переніс розгляд справи Януковича про розстріл Майдану

Читать на русском
Розгляд справи Януковича про розстріл Майдану перенесли на 3 листопада. Суд дослідив 6 із 92 томів кримінального провадження.

Печерський районний суд Києва переніс на 3 листопада розгляд клопотання про надання дозволу на спеціальне (заочне) досудове розслідування кримінального провадження за підозрою екс-президента України Віктора Януковича в організації та керуванні розстрілами активістів Майдану в лютому 2014 року.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на УНН.

«У судовому засіданні оголошується перерва до 8:00 3 листопада», – сказала слідча суддя Світлана Шапутько.

Вона пояснила, що перерва пов'язана з тим, що в неї засідання в іншій справі.

Варто зазначити, що сьогодні суд досліджував 6 із 92 томів кримінального провадження.

Нагадаємо, 1 листопада Печерський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання Генеральної прокуратури України про дозвіл на спеціальну (заочну) процедуру досудового розслідування щодо колишнього президента України Віктора Януковича в організації розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

Раніше «Слово і Діло» повідомляло, що вчора Солом'янський суд Києва відпустив Олександра Авакова під особисте зобов'язання з необхідністю носіння електронного браслета й прибувати до правоохоронних органів за необхідності. Таким чином, суд задовольнив клопотання звинувачення частково.

Такий самий запобіжний захід була винесений і другому фігуранту у справі про рюкзаки Сергію Чеботарю. Також суд обрав особисте зобов'язання як запобіжний захід третьому підозрюваному в «справі рюкзаків» Володимиру Литвину.

У САП відзначили, що для сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра бракує електронного браслета й поки невідомо, чи буде він його носити.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: