П'ятниця в АТО: 13 обстрілів з боку бойовиків, є поранений

Читать на русском
Із початку доби в районі проведення АТО ситуація загострилася на донецькому напрямку, де бойовики використовували гранатомети і кулемети.

Із початку доби в районі проведення АТО ситуація загострилася на донецькому напрямку, де бойовики використовували гранатомети і кулемети.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 3 листопадаСитуація на сході країни станом на 00:00 3 листопада 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що терористи з великокаліберної артилерії обстріляли позиції українських військових поблизу Зайцевого, Авдіївки, Пісок і Луганського.

«Так, із різних видів гранатометів і кулеметів бойовики били по укріпленнях української армії біля Зайцевого, Авдіївки, Пєсков, Луганського. А близько 12.00 у результаті ворожого вогню зі стрілецької зброї неподалік Кам'янки отримав поранення військовослужбовець сил АТО», - йдеться в повідомленні.

Гібридна війна на Донбасі: що означає посилений режим безпеки в Києві та областіНацполіція запровадила в столиці та області посилений режим безпеки. Що це означає на практиці, розповіли спеціалісти.

Неспокійно було також на луганському і маріупольському напрямках - терористи відкривали вогонь по Троїцькому, Кримському і Водяному.

У цілому з початку доби бойовики 13 раз порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець був поранений.

Нагадаємо, в комітеті розповіли, як змінився закон про деокупацію Донбасу.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу в зоні АТО бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ. Одного військовослужбовця було поранено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: