Штаб АТО: бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ

Читать на русском
За минулу добу у зоні проведення АТО бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ. Один військовослужбовець отримав поранення.

За минулу добу у зоні проведення АТО бойовики 16 разів обстріляли позиції ЗСУ. Один військовослужбовець отримав поранення.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це інформує прес-служба штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби у районі проведення АТО обстановка залишалась неспокійною. Російсько-окупаційні угруповання продовжували обстріли позицій сил АТО на всіх напрямках, застосовуючи переважно піхотне озброєння”, — йдеться в повідомленні.

На луганському напрямку після 18 години противник тричі бив із гранатометів і великокаліберних кулеметів по оборонцях Кримського. Під вогонь із цієї ж зброї потрапив опорний пункт неподалік Лебединського, що на приморському напрямку.

На донецькому напрямку наприкінці доби бойовики застосовували

Бойовики 4 рази відкривали вогонь, поранено одного бійця – штаб АТОУ зоні проведення АТО один український військовослужбовець отримав поранення біля села Кам'янка в Донецькій області 2 листопада в результаті обстрілу з боку бойовиків.
гранатомети різних видів та стрілецьку зброю біля Луганського, Кам’янки та Бутівки. А з кулеметів окупанти обстрілювали підступи до Авдіївки та Зайцевого.

«Загалом за минулу добу бойовики 16 разів порушили перемир’я. Наші захисники 13 разів вогнем із озброєння, що не заборонене мирними домовленостями, примушували найманців до миру. Внаслідок бойових дій один військовослужбовець Збройних Сил України отримав поранення», — повідомили у штабі.

Нагадаємо, остаточні списки на обмін полоненими на Донбасі досі не сформовані, а українська сторона і бойовики не надали жодних даних з цього питання.Про це розповів представник ОБСЄ в гуманітарній підгрупі в Мінську Тоні Фріш.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: