Замах на Мосійчука: депутат готує звернення щодо додаткової кваліфікації злочину

Читать на русском
За словами Мосійчука, наступного тижня парламентське засідання має початися зі створення тимчасової слідчої комісії.

Адвокати Ігоря Мосійчука готують звернення до слідчих у справі про теракт 25 жовтня з вимогою додаткової кваліфікації злочину: подвійне вбивство й замах на державного діяча.

Про це сам Мосійчук заявив на прес-конференції в понеділок, 30 жовтня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Зараз мої помічники та адвокати готують звернення до слідчих щодо додаткової кваліфікації злочину. Крім терористичного акту, щодо подвійного вбивства, оскільки загинули дві людини, і як замах на державного діяча, що передбачає покарання у вигляді довічного ув'язнення», – сказав Мосійчук.

Також Мосійчук зазначив, що його в лікарні відвідували лідер Радикальної партії Олег Ляшко, депутати від БПП, «Народного фронту», «Батьківщини», позафракційні, які висловлювали переконання в необхідності створити тимчасову слідчу комісію з розслідування замаху на нього.

«І всі ми єдині в одній думці: у вівторок наступного тижня парламентське засідання має розпочатися зі створення тимчасової слідчої комісії з розслідування замаху на життя народного депутата Ігоря Мосійчука й терористичного акту, який відбувся внаслідок цього», – сказав Мосійчук.

Раніше повідомлялося, що Мосійчук одужує, з його тіла витягли від 30 до 40 уламків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: