Убивство Окуєвої: Геращенко повідомив нові деталі

Читать на русском
Геращенко заявив, що зловмисників було двоє: один чекав на повороті з Одеської траси поблизу Глевахи й дав сигнал іншому, який сидів у кущах зі зброєю.

Зловмисників, які причетні до вбивства Аміни Окуєвої, було двоє.

Про це повідомив член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко в ефірі телеканалу «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Судячи з усього, терористів було двоє. Один чекав на повороті з Одеської траси (поблизу Глевахи – ред.) і дав сигнал іншому злочинцю, який сидів у кущах зі зброєю», – сказав Геращенко.

Він також повідомив, що наразі є дві основні версії вчинення цього злочину. Перша – це дії російських спецслужб, «вбивство з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації, створення атмосфери терору й жаху в Україні».

«Друга – це дії осіб, які перебувають на території Чеченської Республіки, тобто помста Адаму (Осмаєву – ред.) за те, що він пішов проти Рамзана Кадирова та його оточення», – додав нардеп.

Геращенко поінформував, що наразі Осмаєв перебуває під держохороною.

«Думаю, що йому потрібно буде надавати цю охорону і надалі до кінця його життя, і цього разу йому вже не доведеться від неї відмовлятися. Я впевнений, що цих покидьків ми знайдемо, й вони сидітимуть усе своє життя у в'язниці», – зазначив Геращенко.

За словами депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука, замах на нього та Окуєву з Осмаєвим скоїла та сама група терористів-кадирівців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: