Тука повідомив подробиці про зняття охорони під ВР

Читать на русском
Рішення Арсена Авакова про зняття посиленої охорони з акцій протесту під Верховною Радою України було прийнято аж ніяк не 31 жовтня.

Рішення Арсена Авакова про зняття посиленої охорони з акцій протесту під Верховною Радою України було прийнято аж ніяк не 31 жовтня.

Як інформує «Слово і Діло», про це в ефірі одного з українських телеканалів повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

Як Рада голосувала за скасування недоторканностіЗобразили для вас схематично, за що і як сьогодні проголосував парламент у питанні скасування депутатської недоторканності.

«Я вчора зустрічався з Арсеном, і рішення про зняття Нацгвардії з оточення табору під Верховною Радою було прийнято не сьогодні», - сказав він.

З його слов, на місці працює розвідка і МВС.

«Вже ні напруження там немає, навіть потенційно, і ніяких передумов для утримання такої кількості правоохоронців не відчувалося. Там працює розвідка і МВС, і СБУ, багато інсайдерської інформації, тобто не відчувалося ніякої загрози, ніякої необхідності продовжувати і витрачати кошти і людей на ці цілі», - додав Тука.

Нагадаємо, 31 жовтня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився зняти охорону під Верховною Радою України.

17 жовтня за парламентом почалася акція протесту, учасники якої висунули ряд вимог до влади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: