Суд переніс розгляд справи Януковича

Читать на русском
Суд Віктора Януковича у справі про організацію розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності  перенесли на завтра. Адвокати мають намір по вимагати від ГПУ поясненнь.

Судове засідання з розгляду клопотання Генеральної прокуратури України про дозвіл на заочну процедуру досудового розслідування відносно колишнього президента України Віктора Януковича в організації розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності перенесли на 2 листопада.

В судовому засіданні в зв'язку з закінченням робочого дня оголошено перерву до 9:00 2 листопада, повідомили «Слово і Дело» адвокати колишнього президента України.

Так само адвокати під час засідання заявили про необхідність вимагати від ГПУ пояснення, на яких підставах в ході досудового слідства здійснювалися зміни в групах прокурорів і слідчих.

В судовому засіданні в зв'язку з закінченням робочого дня оголошено перерву до 9:00 2 листопада.

Ще один рік. Росія ухвалила важливе рішення щодо ЯнуковичаУ Росії продовжили термін дії тимчасового притулку для біглого українського президента Віктора Януковича до 26 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, 1 листопада Печерський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання Генеральної прокуратури України про дозвіл на спеціальну (заочну) процедуру досудового розслідування відносно колишнього президента України Віктора Януковича в організації розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: