Ще один рік. Росія ухвалила важливе рішення щодо Януковича

Читать на русском
У Росії продовжили термін дії тимчасового притулку для біглого українського президента Віктора Януковича до 26 жовтня 2018 року.

У Росії продовжили термін дії тимчасового притулку для біглого українського президента Віктора Януковича до 26 жовтня 2018 року.

Про це ЛІГА.net повідомив адвокат Януковича Віталій Сердюк, пише «Слово і Діло».

За словами захисника, Янукович не може повернутися в Україну, так як, на його думку, українська влада не в змозі гарантувати йому безпеку.

За даними видання Коммерсантъ, термін дії документа, отриманого Януковичем у жовтні 2015 року, закінчувався 26 жовтня 2017 року.

При цьому, як запевнило джерело видання в правоохоронних органах, жодного іншого документа для легального перебування в Росії у колишнього глави України немає. Відомостей про отримання ним російського громадянства, посвідки на проживання чи загальногромадянського паспорта немає ні в одному з облікових списків МВС.

Місце офіційної реєстрації Янукович також не змінював - він досі зареєстрований у приватному житловому будинку на вул. Єременка в Ростові-на-Дону.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура викликає колишнього президента України Віктора Януковича на допит 17 жовтня.

Також повідомлялося, що адвокат, наданий екс-президенту Віктору Януковичу державою, повідомив, що не застав свого клієнта в Ростові-на-Дону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: