У «Нацкорпусі» заявили, чому не залишають вертолітний майданчик Януковича, попри заяви ГПУ

Читать на русском
Націоналісти заявляють, що орендарі досі платять компанії, яка належить сім'ї екс-президента Януковича.

Націоналісти мають інформацію про те, що орендарі будівлі вертолітного майданчика досі платять компанії, яка належить сім'ї екс-президента Віктора Януковича.

Про це повідомив один з керівників «Нацкорпусу» Назар Кравченко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Попри заяви ГПУ, ми продовжуємо утримувати цю будівлю, адже, за нашою інформацією, орендарі платять компанії «Амадеус КО», що належить сім'ї Януковича», – сказав він.

Будівлю вертолітного майданчика Януковича наразі стережуть представники «Нацкорпусу», «Свободи» та «Правого сектору». Як повідомив коресподент УП, до комплексу «Парковий» нікого не пускають, окрім працівників комплексу.

«Старших наразі немає, без них пустити не можемо», – сказали чоловіки.

На підході з боку дороги територію стереже молодий чоловік у балаклаві, на вході до «Паркового» стоять кілька молодих хлопців у спортивних штанях і каптурах.

Нагадаємо, в понеділок, 16 жовтня, представники «Національного корпусу», «Свободи» та «Правого сектору» заявили, що взяли будівлю вертолітного майданчика під свій контроль.

Речниця генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган заявила, що вертолітний майданчик на Парковій алеї в Києві перебуває в управлінні державного підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: