Двоє чоловіків поранені в результаті стрілянини на Подолі в Києві

Читать на русском
У Києві на Подолі сталася стрілянина. В результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. Поліція проводить слідчі дії для встановлення обставин події.

Стрілянина сталася на Подолі в Києві, двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення, медики надають їм допомогу.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва, передає «Слово і Діло».

Стрілянина в таксиста: охоронець Яроша заарештований на два місяціОхоронець народного депутата Дмитра Яроша, який підозрюється в вогнепальному пораненні таксиста, заарештований терміном на 60 днів без права звільнення під заставу.

«Подія сталася на вул. Кирилівській о 16:49. На місці працюють правоохоронці. Лікарі надають допомогу пораненим», - відзначили в поліції.

На місці працюють правоохоронці. Проводяться слідчі дії.

Відомо, що жертвою стрілянини виявився росіянин Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна, повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Зокрема, за даними поліції, Осмаєв з дружиною Аміною Окуєвою домовилися про інтерв'ю з нібито французьким журналістом Алексом Вернером з Le Monde в Києві на вулиці Кирилівській.

При зустрічі Вернер дістав з коробки пістолет Глок і вистрілив у груди Осмаєву, після чого його дружина з нагородного пістолета марки ПМ чотири рази вистрілила у нападника. Обох поранених доставили до 17 лікарні.

Нагадаємо, 25 травня в Києві на шосе сталася стрілянина, одна людина загинула.

30 травня повідомлялося, що в Києві співробітники Нацполіціі розшукують невідомого, який застрелив чоловіка в Дарницькому районі і зник на автомобілі Ауді. Убитим виявився колишній директор «Укрспирту» Віктор Панков.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: