Окуєва прокоментувала напад на чоловіка

Читать на русском
Окуєва також розповіла, що вона завжди носить з собою кровоспинний Celox, що допомогло їй надати першу медичну допомогу чоловікові.

Дружина Адама Осмаєва Аміна Окуєва розповіла подробиці про напад на її чоловіка.

Про це вона розповіла Еспресо.TV, передає «Слово і Діло».

«Це все було автоматично, просто як одна мить .. почали стріляти .. не по мені .. Відразу ж я вихопила пістолет», - розповідає вона.

Окуєва також розповіла, що вона завжди носить з собою кровоспинний Celox, що допомогло їй надати першу медичну допомогу чоловікові. При цьому, вона додала, що помітила тільки одне поранення у чоловіка.

За її словами, нападник виявився боягузом і після перших її влучень закричав, що здається.

«Він послався на одного відомого в Україні журналіста, сказав, що йому порекомендували мене з Шустер.Live. Оскільки єдиний мій знайомий звідти - це Олексій Стукало, раніше він був гостьовим редактором, – я написала йому смс і попросила підтвердити, і він підтвердив. Потім були інтуїтивні моменти і підозри, я ще раз написала Олексію, щоб він пояснив, звідки вони знайомі», - повідомила вона.

Двоє чоловіків поранені в результаті стрілянини на Подолі в КиєвіУ Києві на Подолі сталася стрілянина. В результаті двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення. Поліція проводить слідчі дії для встановлення обставин події.

Окуєва сказала, що це вже була четверта зустріч з нападником.

«Він так красиво все розписував, що французька редакція хоче зробити цикл інтерв'ю з нами, у зв'язку з тим, що у Франції прийшли нові політичні сили ... Ми якось повелися. Це була наша помилка, не можна розслаблятися», - сказала вона.

За словами Окуєвої, нападник викликав деякі сумніви.

«Але він справляв враження європейської людини, інтелігентної. Дуже добре говорив російською, що мене здивувало. У нього був незначний іноземний акцент, він пояснив це навчанням у Петербурзі, де здобув журналістську освіту», - сказала вона.

Окуєва також розповіла, що пістолет він дістав з коробки, яку передавав їм як нібито подарунок від редакції.

«Сказав, що це подарунок від редакції, що нам сподобається. Він відкрив коробку, я побачила, що глок (пістолет - ред), а він витягнув його і відкрив вогонь по Адаму», - розповіла Окуева.

Вона уточнила, що вона і Осмаєв сиділи на задньому сидінні, а нападник - на передньому.

Нагадаємо 1 червня на Подолі в Києві сталася стрілянина, жертвою якої виявився росіянин Адам Осмаєв, якого в Росії звинувачують у замаху на президента Володимира Путіна.

Згодом радник глави МВС Антон Геращенко заявив, що поліція вжила заходів для того, щоб кривдник Адама Осмаєва і Аміни Окуєвої не наклав на себе руки.

Також пізніше народний депутат Ігор Мосійчук відкрив деталі організації замаху на Адама Осмаєва та Аміну Окуєву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: