Окуєва повідомила про стан пораненого чоловіка

Читать на русском
«Вже намагається підніматися. Скоро треба буде починати дихальну гімнастику для відновлення легені, а потім і бігати», - написала Аміна Окуєва.

Стан здоров'я Адама Осмаєва, на якого 1 червня було скоєно замах, поліпшився.

Про це повідомила в Facebook його дружина Аміна Окуєва, передає «Слово і Діло».

«Щойно говорили з Адамом Осмаєвим телефоном! Голос бадьорий. Вже намагається підніматися. Скоро треба буде починати дихальну гімнастику для відновлення легені, а потім і бігати», - написала вона.

Кримінальні авторитети і ФСБ почуваються в Україні як удома: «російський слід» в замаху на ОсмаєваЮрист, експерт-кримінолог оцінила замах на чеченського добровольця Адама Осмаєва і його дружину.

Раніше повідомлялося, що стан Осмаєва важкий. У нього зламана ключиця, пробиті легені, також у його хребті застрягли кулі.

Як відомо, 1 червня у Києві на Подолі стріляли у колишніх бійців-добровольців Аміну Окуєву та її чоловіка Адама Осмаєва. Нападник назвався французьким журналістом і запросив подружжя на зустріч, а потім у машині вистрілив в Адама, після чого Аміна вистрілила у відповідь.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів про нападника на Осмаєва і Окуєву.

Лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко упізнав у нападнику на учасника АТО Адама Осмаєва людину, яка представлялася німецьким журналістом Алексом Вернером.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: