Манафорт прибув здаватися до ФБР

Читать на русском
Манафорт прибув до офісу спеціального прокурора Роберта Мюллера після того, як йому пред'явили перші звинувачення у справі про втручання Росії в американські вибори.
Пол Манафорт

Колишній голова виборчого штабу президента США Дональда Трампа, політтехнолог Пол Манафорт у супроводі свого адвоката приїхав до офісу Федерального бюро розслідувань.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує Reuters.

ЗМІ розповіли про зв'язки Манафорта з ДерипаскоюАмериканське видання The Wall Street Journal повідомило про далекі зв'язки Пола Манафорта з Російською Федерацією.

Відзначається, що Манафорт прибув до офісу спеціального прокурора Роберта Мюллера після того, як йому пред'явили перші звинувачення у справі про втручання Росії в американські вибори, а також наказали здатися федеральній владі.

Водночас американські ЗМІ припускають, що в розслідуванні російського втручання у вибори восени 2016 року відбувся значний прорив, оскільки в цій справі з'явився перший обвинувачений.

Відзначимо, раніше Манафорту наказали здатися владі США. Федеральна влада також зобов'язала здатися бізнесмена Ріка Гейтса, ім'я якого пов'язане з компаніями, створеними Манафортом на Кіпрі, щоб отримувати гроші від політиків і бізнесменів у Східній Європі.

Крім того, видання BuzzFeedNews із посиланням на матеріали Федерального бюро розслідування США заявило, що Манафорт міг відмивати гроші для колишнього президента України Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: