ЗМІ розповіли про зв'язки Манафорта з Дерипаскою

Читать на русском
Американське видання The Wall Street Journal повідомило про далекі зв'язки Пола Манафорта з Російською Федерацією.
Пол Манафорт

Колишній голова передвиборчого штабу чинного президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа, екс-політтехнолог Партії регіонів Пол Манафорт не лише працював політичним консультантом російської сторони довше, ніж заявляв раніше, але й був пов'язаний із власником компанії «Базовий елемент», президентом компанії «Русал» Олегом Дерипаскою.

Про це в четвер, 31 серпня, написало американське видання The Wall Street Journal, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на DW.

За інформацією ЗМІ, співпраця Дерипаски з Манафортом має стосунок до роботи останнього не лише в Україні, але також у Грузії та Чорногорії.

Американська газета стверджує, що Манафорт почав працювати на російську сторону ще в 2004 році. Це тривало до 2015 року (понад 10 років), а наступного року він очолив передвиборчий штаб Дональда Трампа. У серпні 2016 року Манафорт пішов із цієї посади. Однією з причин його відставки називається те, що він із 2007 до 2012 року міг нелегально отримати від екс-президента України Віктора Януковича та його Партії регіонів понад 12 мільйонів доларів.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що ФБР підозрює Манафорта в отриманні від Кремля та «регіоналів» великої суми грошей.   Раніше ФБР провело обшук у будинку Манафорта.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: