Манафорту запропонували здатися – ЗМІ

Читать на русском
Манафорту та його колишньому бізнес-партнеру Ріку Гейтсу пред'явили перші звинувачення під час спеціального розслідування й наказали здатися владі.
Пол Манафорт

Федеральна влада США наказала екс-голові виборчого штабу Дональда Трампа Полу Манафорту здатися слідчим.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це пише The New York Times із посиланням на одного з учасників слідства щодо Манафорта.

НАБУ і САП зробили заяву щодо МанафортаНАБУ і САП заявляють, що не мають повноважень проводити розслідування щодо екс-радника колишнього президента Віктора Януковича Пола Манафорта.

Так, Манафорту та його колишньому бізнес-партнеру Ріку Гейтсу пред'явили перші звинувачення під час спеціального розслідування й наказали здатися владі. За інформацією видання, Гейтс є давнім партнером політтехнолога. Його ім'я пов'язане з компаніями, створеними Манафортом на Кіпрі, щоб отримувати гроші від політиків і бізнесменів у Східній Європі. Також повідомляється, що це перші звинувачення, які висунула комісія спеціального прокурора Роберта Мюллера.

Відзначимо, раніше видання BuzzFeedNews із посиланням на матеріали Федерального бюро розслідування США заявило, що Манафорт міг відмивати гроші для колишнього президента України Віктора Януковича.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: