Столична влада попросила розблокувати вулицю Грушевського

Читать на русском
Столична влада попросила протестувальників розблокувати проїжджу частину вулиці Грушевського, де учасники акції протесту встановили намети.

Столична влада попросила протестувальників розблокувати проїжджу частину вулиці Грушевського, де учасники акції протесту встановили намети.

Про це заявив заступник мера Києва, секретар Київради Володимир Прокопів в ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Слово і Діло».

Антикорупційний суд: чи доб'ються його створення протестувальники під ВРЧому в Україні ніяк не можуть створити антикорупційний суд і чи варто чекати цього в найближчому майбутньому, читайте в матеріалі Максима Кречетова.

«Що стосується проведення протестних акцій, хочу зауважити, що ми з великою повагою ставимося до права людей проводити акції, але просимо, щоб організатори таких акцій мали повагу до інтересів киян, які повинні безпечно рухатися по місту, мати можливість швидко пересуватися по київських дорогах і , якщо в цьому немає крайньої необхідності, то не перекривати дороги. Я особисто був на Грушевського, необхідності в перекритті дороги не було ніякої, ці намети стоять там порожні, і це критично впливає на транспортну інфраструктуру міста, тому що рухатися через центр практично неможливо. І ми готові вступати в переговори з організаторами цієї акції», - сказав Прокопів.

Раніше в МВС перерахували активістів під Радою.

Нагадаємо, генпрокурор Юрій Луценко обіцяє довести, що мітинг під Радою фінансують з-за кордону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: