Мітинг під Радою: депутатам «Самопомочі» та Соболєву висунули ультиматум

Читать на русском
Перший заступник спікера парламенту Ірина Геращенко поставила ультиматум депутатам фракції «Самопомочі» та Єгору Соболєву.

Перший заступник спікера парламенту Ірина Геращенко поставила ультиматум депутатам фракції «Самопомочі» та окремо озвучила вимоги з п'яти пунктів до нардепа Єгора Соболєва.

Про це вона написала у своєму Facebook, передає «Слово і Діло».

Виходячи з її повідомлення в соцмережі, ультиматум Геращенко до Єгора Соболєва складається з 5 пунктів.

Отже, від депутатів потрібно: сплатити гроші за зламані мікрофони у Верховній Раді, «зняти з себе державний прапор і перестати використовувати його як плащ гладіатора з дитячих коміксів або банний рушник», прибрати Маріїнський парк, прибрати «мотлох» з дороги на Грушевського і взяти на себе публічну відповідальність за «блокаду Донбасу».

При цьому, Геращенко закликала депутатів «Самопомочі» до порядку.

«Також у мене ультиматум до «Самопомочі» - вгамуйте своїх депутатів, у вас же там жорстка дисципліна. І дайте Києву нормально працювати наступний тиждень, без заблокованої центральної вулиці і без засміченого вашою першою п'ятіркою парку», - заявила Геращенко.

Раніше, Ірина Геращенко вже вимагала від депутатів «Самопомочі» та «Свободи» сплати за зламані в залі ВР мікрофони.

Нагадаємо, під час блокування президії парламенту 5 жовтня і розгляду законопроекту про визнання Росії країною-агресором зламали мікрофон Геращенко, а також Турчинову.

Пізніше в залі сталася бійка, а потім присутні побачили дим і відчули їдкий запах. Позафракційний депутат Юрій Левченко заявив, що димова шашка була запалена ним.

Додамо, вчора Єгор Соболєв повідомив, що учасники протесту розділилися на два табори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: