Луценко обіцяє довести, що мітинг під Радою фінансують з-за кордону

Читать на русском
Юрій Луценко обіцяє довести, що 150-200 людей вимагають виключно того, чого вони хочуть, за підтримки фінансування з-за кордону.

Генеральний прокурор Юрій Луценко обіцяє довести, що активістів під Верховною Радою фінансують із-за кордону.

Про це він заявив під час Ради регіонального розвитку у вівторок, 24 жовтня, в Києві, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Право на мирний протест не означає підготовку до силового перевороту, який затіяла невелика група людей. 150-200 людей вимагають виключно того, чого вони хочуть, за підтримки фінансування з-за кордону. Свого часу я це доведу», – додав Луценко.

Саакашвілі повідомив про затримання екс-начальника його охорониУ Києві невідомі захопили колишнього начальника охорони екс-президента Грузії, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михеїла Саакашвілі.

Зазначається, що 24 жовтня учасники акції протесту біля будівлі Верховної Ради, як і раніше, залишаються на своїх позиціях, за громадським порядком біля будівлі парламенту стежать до 100 правоохоронців.

Територією наметового містечка на проїжджій частині вулиці Грушевського ходять близько 20 учасників акції, переважно чоловіки в формі із символікою батальйону «Донбас». Певна частина учасників акції перебувають у наметах, встановлених на вулиці Грушевського.

Раніше заступниця спікера парламенту Ірина Геращенко поставила ультиматум депутатам фракції «Самопомочі» та окремо озвучила вимоги з п'яти пунктів до нардепа Єгора Соболєва.

Також повідомлялося, що учасники акції під стінами Верховної Ради 21 жовтня вирішили зробити два наметові табори – військовий і цивільний.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: