Напружена ситуація на Донбасі: поранений один військовослужбовець

Читать на русском
Ворог не припиняв обстріли позицій української армії на донецькому і приморському напрямах, поодиноко застосовуючи міномети.

Із початку доби в зоні АТО отримав поранення один український військовий.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Карта АТО: ситуація на сході України на 25 жовтняСитуація на сході країни станом на 00:00 25 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

«Протягом сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО і надалі залишалася напруженою. Ворог не припиняв обстріли позицій української армії на донецькому і приморському напрямах, поодиноко застосовуючи міномети», - відзначили в штабі.

Так, в першій половині дня російсько-окупаційні угруповання били з великокаліберних кулеметів по захисникам Гнутова і Лебединського. А міномети калібру 82 міліметри застосовували в районі Водяного.

Торгівля з агресором: як Україна допомагає російській економіціВійна на сході України йде вже третій рік, але тим не менш торгівля з країною-окупантом триває. В яких напрямках ми досі залежні, розповіли експерти.

На донецькому напрямку під вогнем ворожих гранатометів виявилися зміцнення сил АТО неподалік Пісок. Неспокійно було і на околицях Авдіївки. Тут противник обстріляв зміцнення української армії з кулеметів та стрілецької зброї.

«Наші військові жорстко відповіли ворогові з піхотного озброєння. У результаті цього протистояння отримав поранення один український воїн. Також варто відзначити, що сьогодні майже на всі збройні провокації сили АТО відповідали симетричним вогнем і жорстко придушували активність бойовиків», - додали в штабі.

Раніше в зоні АТО зник військовослужбовець зі зброєю.

Нагадаємо, у Порошенка побоюються за долю закону про реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: