Карта АТО: ситуація на сході України на 25 жовтня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 25 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли:

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 15 разів порушили перемир’я. Майже на кожен ворожий обстріл сили АТО агресивно і жорстко відповідали вогнем із піхотного озброєння. Внаслідок бойових дій загинули двоє наших воїнів, ще один отримав поранення. Крім того, внаслідок підриву на невідомих вибухових пристроях загинули 2 і отримали поранення 3 українських захисників.

Напрямки:

На приморському напрямку після 18 години бойовики двічі били з 82-міліметрових мінометів і один раз із протитанкового гранатомету на підступах до Водяного. Також під вогонь мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів двічі потрапили наші позиції неподалік Талаківки.

На донецькому напрямку проросійські найманці починаючи з 19.30 і майже до опівночі з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали оборонців Авдіївки. З цієї ж зброї окупанти били по опорних пунктах сил АТО у районі Зайцевого та Луганського. А внаслідок обстрілу українських укріплень неподалік Верхньоторецького отримав поранення один наш військовий.

На луганському напрямку ворожа провокація із застосуванням стрілецької зброї зафіксована біля Трьохізбенки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: