Один із мобільних операторів підвищить бюджетні тарифи (оновлено)

Читать на русском
Мобільний оператор Vodafone Україна з 30 жовтня збільшить ціни на свої тарифи Light + і Red XS.

Мобільний оператор з 30 жовтня збільшить ціни на свої тарифи Light + і Red XS.

Про це повідомляється на сайті мобільного оператора, передає «Слово і Діло».

Ціна на дзвінки на інші мережі після вичерпання місячного або денного пакету в тарифі Light + збільшиться з 0,25 до 0,50 грн/хв. Плата за денний безліміт на дзвінки всередині мережі Vodafone залишиться на рівні 2 грн/день, але з 30 жовтня вона буде зніматися кожен день, незалежно від використання.

В умовах тарифу Red XS, вартість дзвінків на інші мережі поза пакетом виросте в два рази, до 0,50 грн/хв. Обсяг доступного інтернет-трафіку також збільшиться в два рази - до 2 ГБ. У тарифі зміниться система надання інтернет-пакетів після вичерпання місячного ліміту. Відзначимо, якщо раніше користувач отримував кожні 500 МБ за 15 грн, то з 30 серпня клієнт зможе купити 20 пакетів по 100 МБ за ціною 5 грн кожен.

Пізніше підвищення тарифів спеціально для «Слова і Діла» прокоментували у компанії Vodafone Україна.

«Ми протягом довгого часу зберігали поточні тарифи на тлі значних підвишень інших мобільних операторів. Компанія останньою серед операторів зв'зку відкорегувала тарифи із врахуванням постійного зростання собівартості послуг. Навіть зважаючи на ці зміни, тарифи Vodafone залишаються найбільш привабливими на ринку», - повідомили у Vodafone.

Раніше в «Укрпошті» заявили про підвищення тарифів.

Нагадаємо, «Укртелеком» повернули в державну власність.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: