У Дніпропетровській області через холод школярів відпускають на канікули

Читать на русском
У Павлограді Дніпропетровської області через холод у школах скоротили тривалість уроків, а в Новомосковську вирішили почати канікули не з 30 жовтня, а з 25-го.

У Павлограді Дніпропетровської області через холод у школах скоротили тривалість уроків, а в Новомосковську вирішили почати канікули не з 30 жовтня, а з 25-го.

Як повідомив 24 жовтня на апаратній нараді перший заступник міського голови Павлограда Віталій Мовчан, опалювальний сезон у місті ще й досі не почався через заборгованість «Павлоградтеплоенерго» перед НАК «Нафтогаз України», пише «Слово і Діло», з посиланням на прес-службу міської ради.

Опалювальний сезон 2017/2018: ризики відключень та проблема мільярдних боргів за газЗаборгованість ТЕЦ та підприємств перед Нафтогазом зростає, а в Черкаській області опалювальний сезон уже на межі зриву через борги. Оцінку ситуації дали експерти.

За його словами, технічно місто повністю готове до початку опалювального сезону, але «Нафтогаз України» не виділяє ліміт газу Павлограду через борги населення за тепло.

Із огляду на те, що погашення боргів населенням, за даними «Павлоградтеплоенерго», проходить не дуже активно, дата початку опалювального сезону залишається невідомою.

У зв'язку з цим у школах міста скоротили уроки до 30 хвилин, повідомила начальник відділу освіти Ірина Дем'яненко. У Новомосковську через невідповідність температурного режиму в усіх школах із 25 жовтня почнуться канікули.

Раніше в Мінфіні розробили план монетизації субсидій.

Нагадаємо, в «Київенерго» пояснили, чому в столиці досі не включили опалення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: