Зведення штабу АТО 21 жовтня: 24 обстріли, втрат немає

Читать на русском
У штабі АТО розповіли, на яких напрямках російсько-окупаційні сили здійснили найбільше обстрілів.

Увечері російсько-окупаційні сили змістили активність з донецького на маріупольський і луганський напрямки. Зафіксовані 24 обстріли із застосуванням мінометів, гранатометів і БМП.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушили перемир’я. Сили АТО 16 разів асиметрично відповідали ворогу. Унаслідок бойових дій втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає», – розповіли в штабі АТО.

На луганському напрямку ввечері бойовики відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 і 82 міліметри і автоматичних гранатометів на підступах до Новоолександрівки Також під вогонь 120-міліметрового міномета потрапив наш опорний пункт недалеко Катеринівки. А з протитанкових гранатометів окупанти били неподалік від Попасної.

На маріупольському напрямку російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали з 120-міліметрових мінометів і різних видів гранатометів околиці Павлополя. Крім того, озброєння БМП загарбники застосовували у Новотроїцького, а автоматичні гранатомети – в районі Водяного.

На донецькому напрямку, ввечері противник тричі бив з піхотного озброєння по нашим захисникам біля Зайцевого. А факти використання великокаліберного кулемета зафіксовані поблизу Мар'їнки.

Нагадаємо, за 19 жовтня бойовики 15 раз обстріляли наші позиції на Донбасі, обійшлося без втрат.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: