На Донбасі затримали бойовика медроти «ДНР»

Читать на русском
У Торецьку Донецької області затримали бойовика, який працював медиком у рядах незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР».

У Торецьку Донецької області затримали бойовика, який працював медиком у рядах незаконних збройних формувань терористичної організації «ДНР».

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на інформацію обласної поліції.

Карта АТО: ситуація на сході України на 17 жовтня*Ситуація на сході країни станом на 00:00 17 жовтня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Згідно з повідомленням правоохоронців, 39-річний чоловік пішов на службу до терористів в травні 2014 року. Найманця відразу відправили розвозити медичні препарати на передову, за що щомісяця платили 15 000 рублів.

Після звільнення Торецька він разом із іншими злочинцями втік до окупованої Горлівки, де продовжив працювати в роті медичного забезпечення бойовиків: розвозив ліки уздовж лінії розмежування і забирав із передової поранених та вбитих бойовиків.

Після року служби у терористів повернувся в Торецька, тривалий час переховувався від українських правоохоронців. Зараз він затриманий, бойовику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО 17 жовтня загинув український військовослужбовець. Всього з початку доби зафіксовано 19 обстрілів.

Раніше повідомлялося, на Донбасі жінка підірвалася на розтяжці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: