Соболєв закликав активістів іти до Порошенка

Читать на русском
Політична партія Рух нових сил і депутати Самопомочі продовжать протестну акцію під Верховною Радою. Решта учасників мітингу припиняють протест.

Політична партія «Рух нових сил» і депутати «Самопомочі» продовжать протестну акцію під Верховною Радою. Решта учасників мітингу припиняють протест.

Відповідну спільну заяву зі сцени зачитав активіст РПР Олександр Лемер, повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на Українську правду.

Мітинги під Радою: скільки протримається акція Саакашвілі та навіщо говорять про «третій Майдан»Мітинг за велику політичну реформу триває другий день. У МВС запевнили, що ситуація контрольована, але перші сутички відбулися ще вчора. Чим та коли закінчиться акція, прогнозували експерти.

Організатори акції вимагатимуть від влади виконання всіх трьох своїх вимог - скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду і виборчої реформи. Але протестувати під Радою будуть тільки прихильники Саакашвілі.

Решта організатори, як РПР, ЦПК, Громадянська платформа, ДемАльянс, Альтернатива, «Самопоміч», рух «Чесно» та інші «продовжать протест іншими методами».

Разом з партією Саакашвілі в наметах залишаться також прихильники депутатів від «Самопомочі» Семена Семенченко та Єгора Соболєва.

Народний депутат від «Самопомочі» Єгор Соболєв закликав людей, які протестують під парламентом, о 20:15 йти в адміністрацію президента.

Про це він заявив зі сцени під Радою. «Пропоную піти всім в офіс Порошенка, щоб нагадати йому про нашу вимогу», - заявив Соболєв.

«Якщо президент буде від нас ховатися, ми підемо туди, де він живе, де його бізнес», - додав він.

Раніше в БПП розповіли Парубію, як задовольнити вимоги мітингувальників.

Нагадаємо, 18 жовтня зіткнення під Радою закінчилися арештами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: