Мітинг під Радою хочуть перенести

Читать на русском
Організатори мітингу під Верховною Радою розглядають можливість перенести акцію на наступний пленарний тиждень.

Депутат від фракції БПП Мустафа Найєм заявив, що організатори мітингу під Верховною Радою розглядають можливість перенести акцію на наступний пленарний тиждень.

Про це він розповів журналістам у кулуарах Верховної Ради, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Зараз ми розглядаємо можливість, щоб перенести акцію на наступний пленарний тиждень», – сказав народний депутат.

Найєм також повідомив, що в четвер увечері відбудеться брифінг організаторів та учасників акції, «на якому всі учасники акції під парламентом оголосять рішення, що буде з мітингом та якими будуть подальші дії».

Парубій доручив організувати трансляцію Ради для мітингувальниківСпікер парламенту Андрій Парубій дав доручення включити трансляцію засідання Верховної Ради на вулицю, де перебувають активісти.

Він нагадав, що учасники акції під ВР висунули три вимоги – скасування депутатської недоторканності, ухвалення нового виборчого законодавства та створення антикорупційного суду, з яких, за його словами, поступки є за першими двома, але щодо суду президент має сам внести відповідний законопроект до парламенту.

Як відомо, наступний пленарний тиждень ВР запланований на 6-10 листопада.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада підтримала в другому читанні та в цілому законопроект про державні фінансові гарантії надання медичних послуг і лікарських засобів (№6327).

Також депутати ухвалили рішення щодо законопроектів про зняття недоторканності.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: