Мітингувальники під Радою розгорнули польову кухню

Читать на русском
Під будівлею Верховної Ради перебувають близько 200 учасників акції з вимогою великої політичної реформи.

Під будівлею Верховної Ради перебувають близько 200 учасників акції з вимогою «великої політичної реформи».

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», передає «Слово і Діло».

Біля наметів, розміщених на проїзній частині вулиці Грушевського, розгорнули польову кухню, де готують сніданок. Частина мітингувальників групами по кілька осіб гріються біля встановлених також на проїжджій частині біля невеликих переносних печей.

Політиків серед мітингувальників наразі немає. На площі Конституції, яка прилягає до вул. Грушевського, біля сцени, де у вівторок проходив мітинг, майже немає людей. Водночас під стінами парламенту значно менше правоохоронців, ніж було у вівторок ввечері.

Мітинг Саакашвілі в Києві: чи буде нове об'єднання силЦентр Києва перекрили, а під стіни ВР Міхеіла Саакашвілі прийшли підтримати різні громадські організації та політсили. Чи варто чекати об'єднання опозиції, розповіли експерти.

Станом на ранок середи правоохоронців приблизно стільки ж, скільки й мітингувальників. Рух транспорту на вул. Грушевського частково обмежений. На перетині цієї вулиці й Кріпосного провулка стоїть кордон правоохоронців і встановлена огорожа з металевої сітки. Однак пройти до місця проведення акції через кордон можна безперешкодно.

Ситуація на площі Конституції спокійна й стабільна. За словами мітингувальників і правоохоронців, ніч пройшла спокійно, без якихось серйозних інцидентів.

Із 17 жовтня вул. Грушевського залишається перекритою для руху транспорту. Залізним парканом огородили вул. Грушевського біля готелю «Київ». Там були металошукачі, але сьогодні там стоять лише правоохоронці, кілька кордонів, бійці Нацполіції.

Нагадаємо, в поліції запевнили, що не будуть зносити намети під Радою.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив про закупівлю зброї мітингувальниками.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: