У БПП розповіли Парубію, як задовольнити вимоги мітингувальників

Читать на русском
Луценко заклика створити робочу групу, яка напрацює пропозиції щодо зміни виборчого законодавства та щодо Антикорупційного суду.

Фракція БПП пропонує спікеру Верховної Ради Андрію Парубію створити робочу групу, щоб напрацювати пропозиції щодо зміни виборчого законодавства та Антикорупційного суду.

Про це заявила представниця президента у ВР Ірина Луценко в кулуарах парламенту перед початком засідання парламенту, передає «Слово і Діло» з посиланням на УП.

«Ми закликаємо створити робочу групу як по виборчому законодавству, так і щодо концепції антикорупційного закону, який президент нанизає відповідними нормами», – сказала вона.

Парубій розповів, коли Рада розгляне законопроекти про недоторканністьСпікер Верховної Ради Андрій Парубій прогнозує, що за розгляд двох законопроектів про скасування депутатської недоторканності депутати візьмуться о 12:30.

«Антикорупційний закон працюватиме роки. Такі закони не пишуться на Майданах. Такі закони не пишуться через тиск і кровопролиття», – заявила Луценко.

«Сідаймо напрацьовуймо концепт. За президентом не заржавіє», – сказала вона

Луценко повідомила, що щодо скасування депутатської недоторканності підтримуватиме президентський, а не депутатський законопроект.

Також Луценко заявила, що президент налаштований на те, що закон про антикорупційний суд ухвалять до кінця року.

Парубій доручив організувати трансляцію Ради для мітингувальників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: