У Києві прогнозують затримки із запуском опалювального сезону

Читать на русском
У Києві можливі затримки із запуском опалювального сезону, запуск може зайняти до 10 днів.

У Києві можливі затримки із запуском опалювального сезону, оскільки подавати тепло почнуть виключно за технологією безпечного старту опалювального сезону протягом 7-10 днів.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба КМДА, передає «Слово і Діло».

Опалювальний сезон 2017/2018: чи готова Україна до зими та в чому ризикиВ уряді запевняють, що накопичили достатньо запасів у сховищах, а прем’єр взагалі запевнив у повній готовності до зими. Оцінку енергетичній ситуації надали експерти.

«Підключення житлового фонду почнеться після того, як середньодобова температура протягом трьох днів складатиме нижче +8 градусів. І на старті опалювального періоду необхідно дотримуватися встановленого технологічного графіку ... Для запуску теплоносія в більш ніж 2,6 тисячі кілометрів теплових мереж, понад 11 тисяч багатоквартирних будинків необхідно до 10 днів», – зазначив Пантелеєв.

За його словами, з 9 жовтня в Києві почали подачу теплоносія до лікарень, дитячих садків і шкіл.

Крім того, 100% житлових будинків уже отримали акти готовності до старту опалювального сезону.

Як відомо, у Львові та Луцьку вже розпочався опалювальний сезон. Зокрема, у Львові опалення вже почали подавати до житлових будинків, тоді як соціальні установи підключали ще з 3 жовтня.

Раніше в Кабміні відзвітували про готовність до опалювального сезону.

Вчора повідомлялося, що в Києві почали підключати до опалення дитсадки, школи та лікарні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: