У Кабміні відзвітували про готовність до опалювального сезону

Читать на русском
Міністр регіонального розвитку України Геннадій Зубко заявив, що Україна повністю готова до проходження опалювального сезону 2017/2018..

Україна повністю готова до опалювального сезону 2017/2018.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

Нарахування субсидій: які правила діятимуть під час опалювального сезону 2017/2018Схематично зобразили для вас все, що потрібно знати про нарахування субсидій на прийдешній опалювальний сезон.

«Сьогодні Україна на 100% технічно готова. Це в першу чергу соціальні об'єкти, житловий сектор і найголовніше – котельні», – сказав міністр.

Також він нагадав, що місцеві органи влади мають ухвалити рішення про подачу тепла, якщо середньодобова температура протягом трьох діб буде нижчою за +8 градусів.

«Для нас сьогодні важливо, щоб опалювальний сезон розпочався не 15 жовтня, а спостерігався температурний режим. Там, де буде більш ніж три доби температура меншою за 8 градусів, опалення має бути запущене. Якщо на соціальних об'єктах внутрішня температура приміщень буде меншою за 16 градусів, також має бути включене опалення», – підкреслив міністр.

Нагадаємо, раніше Володимир Гройсман запевнив, що газу в сховищах вистачить на проходження опалювального сезону.

Як відомо, сьогодні в Києві стартував опалювальний сезон, до опалення підключають першочергові об'єкти інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: