Гройсман заявив про початок розрахунку розміру зимової субсидії

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії.

Відповідну заяву він зробив на своїй сторінці в Facebook в суботу 7 жовтня, повідомляє «Слово і Діло».

Нарахування субсидій: які правила діятимуть під час опалювального сезону 2017/2018Схематично зобразили для вас все, що потрібно знати про нарахування субсидій на прийдешній опалювальний сезон.

«В Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії. У жовтні управління соціального захисту населення автоматично розрахує розмір допомоги на опалювальний сезон всім тим, кому в травні цього року субсидія була перепризначена на новий період - 2017-2018 рр.», - зазначив прем'єр.

При цьому він уточнив, що ніяких документів або довідок субсідіантам повторно подавати або доносити не потрібно.

«Заява і Декларацію про доходи заново необхідно було подати лише сім'ям, які: орендують приміщення; мають зміни в складі сім'ї - хто прописався або виписався за останній рік; хочуть отримати субсидію на тверде паливо», - підкреслив прем'єр.

Гройсман додав, що про фінансування на субсидії з оплати ЖКП турбуватися не варто. «Грошей вистачить на всіх!» - резюмував він.

Нагадаємо, в «Київенерго» повідомили, скільки будинків готові до опалювального сезону.

Раніше повідомлялося, Кабмін схвалив проект держбюджету-2018.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: