Помічника нардепа засудили до двух років умовно

Читать на русском
Помічник депутата Верховної Ради Ігоря Мосійчука Олександр Вахній був засуджений до двох років умовного терміну за побиття співробітника прокуратури в березні 2014 році.
Ігор Мосійчук

Помічник депутата Верховної Ради Ігоря Мосійчука Олександр Вахній був засуджений до двох років умовного терміну за побиття співробітника прокуратури в березні 2014 році.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Українські новини».

Сміла в Раді: нетерпимість Пашинського до брехні й забудькуватість ДенисенкаМи продовжуємо розгрібати свої архіви з невиконаними обіцянками депутатів і пропонуємо їм коментувати свої поразки. Цього разу Сміла прискіпалася до Пашинського, Мосійчука, Вілкула, Лінька і Денисенка.

Як зазначається в рішенні Святошинського районного суду Києва Вахній у складі групи осіб побив співробітника прокуратури, який вів його справу щодо хуліганства. Спочатку суд засудив його до відбування тюремного терміну, проте пізніше вирок був замінений на умовний.

«21 серпня поточного року суд визнав Вахнія винним у скоєнні злочину за частиною 2 статті 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» й засудив до 4 років в'язниці, але на підставі статті 75 Кримінального кодексу звільнив від відбування покарання, замінивши реальний термін позбавлення волі на 2 роки умовно», – йдеться в повідомленні.

На сайті Верховної Ради вказано, що Вахній продовжує працювати помічником депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

Раніше Мосійчук розповів, про що говорив зі слідчими НАБУ під час допиту.

Нагадаємо, нардеп заявив, що підтримає перший із двох президентських законопроектів про реінтеграцію Донбасу в першому читанні, й виконав свою обіцянку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: