Штаб АТО повідомив про зниження кількості обстрілів на Донбасі

Читать на русском
Після активізації 3 жовтня в середу кількість обстрілів з боку незаконних збройних формувань на Донбасі дещо зменшилася.

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі сьогодні, 4 жовтня 2017 року, кількість обстрілів з боку бойовиків дещо знизилася.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook, передає «Слово і Діло».

Реінтеграція Донбасу: Порошенко розповів, хто відповідатиме за дії РФ в ОРДЛОКабмін має інформувати міжнародні організації про порушення Росією прав людини на окупованих територіях.

«У районі проведення АТО після вчорашньої активізації сьогодні кількість обстрілів з боку російсько-окупаційних угрупувань дещо зменшилася», - нагололошується в повідомленні.

У той же час бойовики не припиняють застосовувати міномети.

Зокрема, вони обстріляли позиції сил АТО в районі Гнутового на Приморському напрямку. Крім того, під вогнем гранатометів і стрілецької зброї виявилися зміцнення біля Красногорівки.

На Донецькому напрямку бойовики з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів обстріляли військових в районі Зайцеве, а автоматичні гранатомети противник застосував на підступах до Досвідченому. З півночі втрат серед українських бійців немає.

Нагадаємо, 3 жовтня двоє співробітників Держприкордонслужби України зникли в Сумській області недалеко від кордону з Росією, 4 жовтня російська сторона офіційно підтвердила затримання двох військовослужбовців Держприкордонслужби України поблизу україно-російського державного кордону.

Як відомо, сьогодні президент Петро Порошенко вніс до Верховної Ради законопроект про реінтеграцію Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: