Новинський має намір подати до суду на «фабрикантів» справи проти нього

Читать на русском
Народний депутат Вадим Новинський має намір подати в суд на тих, хто на його думку сфабрикував справу проти нього.
Вадим Новинський

Народний депутат України Вадим Новинський заявив про намір подавати до суду на тих, хто, на його думку, сфабрикував проти нього справу.

Як передає «Слово і Діло», про це він повідомив 11 грудня в ефірі телеканалу «Інтер».

«Я буду залучати громадськість до цієї справи, юридичну спільноту і міжнародне юридичне товариство, щоб вони дали свій аналіз цієї справи і показали, що вона повністю сфабрикована. Якщо мені не вірили депутати ВР, їм про це скажуть міжнародні адвокати зі світовим ім'ям», - заявив він.

Новинський також висловив надію, що в разі якщо ця справа дійде до суду, судді будуть діяти відповідно до закону.

«Я також хочу сказати, що ті, хто зараз бере участь у фальсифікації цієї справи, понесуть відповідальність згідно із законом. Ми все це проаналізуємо і по кожному буде зроблений окремий кейс. Юристи працюють над цим і ми будемо оскаржувати все це і надалі подавати в суд на цих людей», - підкреслив він.

Політик також в черговий раз відзначив, що півроку активно співпрацює зі слідством і давав всі свідчення і з країни виїжджати не збирається.

Раніше Верховна Рада задовольнила подання генерального прокурора Юрія Луценка про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від фракції «Опозиційного блоку» Вадима Новинського.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: