У Сумській області затримали двох громадян Туреччини

Читать на русском
На Сумщині затримано двох громадян Туреччини, які прибули до лінії кордону на таксі з метою незаконного його перетину.

На Сумщині затримано двох громадян Туреччини, які прибули до лінії кордону на таксі з метою незаконного його перетину.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі України, передає «Слово і Діло».

«Вчора (30 вересня, - ред.) прикордонники Сумського загону затримали двох громадян Туреччини», - йдеться в повідомленні на сайті відомства в суботу ввечері 30 вересня.

В інформації уточнюється, що дільничним інспектором була отримана оперативна інформація про можливу протиправну діяльність, пов'язану з незаконним переправленням осіб через державний кордон України на напрямку Миропілля (Україна) - Плехове (РФ).

При реалізації цієї інформації прикордонним нарядом відділу «Краснопілля» на відстані близько 5 метрів від російсько-українського кордону було виявлено та в подальшому затримано двох громадян Туреччини і одного громадянина України на автомобілі «Шевроле» служби таксі, який привіз іноземців до лінії держкордону.

«Чоловіки мали при собі закордонні паспорти громадян Туреччини. Під час перевірки прикордонникам стало відомо, що вони мали намір порушити державний кордон, однак їхня спроба виявилася невдалою. Також, під час перевірки правоохоронці встановили, що іноземні громадяни потрапили на територію України законним шляхом», повідомили прикордонники.

Затриманих доправили до відділу прикордонної служби «Краснопілля» для складання адміністративно-процесуальних документів.

Раніше повідомлялося, на Донбасі загинули двоє прикордонників.

Нагадаємо, українцям розповіли, як потрібно перетинати кордон між Білоруссю і РФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: