В Естонії стартували спільні з НАТО військові навчання

Читать на русском
В Естонії в суботу, 30 вересня, стартували навчання воєнізованої добровольчої організації Кайтселііт Sibul-2017.

В Естонії в суботу, 30 вересня, стартували навчання воєнізованої добровольчої організації «Кайтселііт» (Kaitseliit) Sibul 2017.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, передає «Слово і Діло».

На навчаннях відпрацьовуватимуться навички бойової діяльності в умовах конвенційної війни, повідомили у прес-службі Кайтселііта.

Підсумки навчань «Захід-2017»: на що здатна російська армія та чого побоюються в БілорусіВійськові навчання Захід-2017 викликали побоювання. Що ж продемонстрували вчення на практиці та які висновки можна зробити, розповіли експерти.

Маневри проходять на Центральному полігоні Сил оборони поблизу міста Тапа (Tapa) спільно з дислокованою в Естонії бойовою групою НАТО.

Бойові і тилові роти Південного округу Кайтселііта вестимуть оборонні бої проти наступаючих на них піхотних підрозділів, підтримуваних бойовою групою НАТО.

Як розповів командир дружини міста Тарту, керівник навчань підполковник Калле Кехлер (Kalle Kohler), на навчаннях будуть підведені підсумки трирічного циклу навчання дружин Південної Естонії і проведена підготовка штабів і частин до майбутніх великих маневрів Сил оборони Siil-2018.

«Участь у навчаннях союзникам надає прекрасну можливість відпрацьовувати взаємодію з бойовими частинами НАТО, що базуються в Естонії», - сказав Кьохлер.

Навчання завершаться 1 жовтня.

Сьогодні повідомлялося, що в Тернопільській області відбулися антитерористичні навчання.

Раніше в Україні провели стратегічні командно-штабні навчання з органами військового управління військами «Непохитна стійкість-2017».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: