У Тернопільській області пройшли антитерористичні навчання

Читать на русском
У Тернопільській області пройшли планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання, в яких взяли участь понад 500 осіб.

У Тернопільській області пройшли планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання, в яких взяли участь понад 500 співробітників силових відомств, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Про це повідомили в прес-центрі Служби безпеки України (СБУ), передає «Слово і Діло».

Стало відомо, скільки резервістів беруть участь у військових навчаннях в УкраїніБригади за планом виводяться із зони АТО, доукомплектовуються особами зі складу резервістів (у середньому близько 1 тисячі осіб), проводяться спільні навчання, бойове злагодження.

«Учасники навчань проводили інтенсивні пошукові заходи, виконували завдання зі знешкодження диверсійних груп, ведення переговорів зі зловмисниками, які захопили заручників. На одному з об'єктів підвищеної техногенної небезпеки, розташованому недалеко від обласного центру, було проведено навчальну штурмову операцію силами спецпідрозділів «Альфа» і «КОРД», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що навчання дозволили перевірити готовність всіх суб'єктів антитерористичної діяльності у Тернопільській області до запобігання вчиненню диверсій і терористичних актів, припинення і мінімізації наслідків.

Раніше антитерористичні навчання пройшли в Маріуполі, а в Вінниці проведення подібних заходів призупинили через пожежу на складі боєприпасів в Калинівці.

Нагадаємо, що в Запорізькій області 28 вересня на військових навчаннях загинула людина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: