Москаль вимагає перевірити його будинок та декларацію

Читать на русском
За словами Москаля, у січні він купив за 155 тисяч 282 гривні старий будиночок загальною площею 50,6 кв. м у Путильському районі.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся до НАЗК з проханням провести перевірку щодо купівлі ним будинку в Чернівецькій області й надіслати результати перевірки до суду.

Про це йдеться на офіційному сайті Москаля, передає «Слово і Діло».

«Голова Закарпатської ОДА звернувся до Національного агентства з питань запобігання корупції з проханням ретельно перевірити всі матеріали, що стосуються купівлі ним садового будинку в Чернівецькій області, й скерувати результати перевірки до суду», – йдеться в повідомленні.

За словами Москаля, в січні він купив за 155 тисяч 282 гривні старий будиночок загальною площею 50,6 кв. м в Путильському районі.

«Доходи від зарплатні та пенсії дозволяють придбати таку нерухомість. На момент купівлі діяла норма, згідно з якою декларуванню підлягають покупки, вартість яких перевищує 50 мінімальних зарплат, однак згодом цю норму змінили, знизивши вартість до 50 прожиткових мінімумів. Оскільки довкола своєчасності внесення мною змін до декларації почалися політичні спекуляції, включно з публікаціями та скаргами, я сам попросив НАЗК перевірити всі матеріали, що стосуються купівлі мною садового будинку, й скерувати результати перевірки до суду», – зазначив він.

Москаль додав, що також попросив повністю перевірити його декларацію.

«Остаточну крапку в цьому питанні хай поставить суд», – наголосив голова Закарпатської ОДА.

Раніше НАЗК зацікавили троє топ-посадовців. Також НАЗК розпочало повну перевірку е-декларацій 2015-2016 років депутатів Дениса Дзензерського та Костянтина Жеваго.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: