НАЗК готує пропозиції до антикорупційного законодавства

Читать на русском
НАЗК створило робочу групу, яка розпочала підготовку пропозицій до закону про запобігання корупції.

Національне агентство з питань запобігання корупції створило робочу групу, яка розпочала підготовку пропозицій до закону «Про запобігання корупції» з метою усунення наявних прогалин.

Про це повідомила голова НАЗК Наталія Корчак у Facebook, передає «Слово і Діло».

«В НАЗК розпочала свою роботу робоча група з підготовки змін до закону України «Про запобігання корупції». Мета – напрацювання пропозицій, що стосуються всіх аспектів діяльності агентства, особливо в частині практичної реалізації роботи органу та процедурних моментів, які наразі не враховані законом. Наприклад, механізм реалізації норм закону в частині проведення перевірок, ознайомлення з протоколами, внесення приписів тощо», – написала Корчак.

НАЗК перевірить декларації ДейдеяНАЗК почало повну перевірку електронних декларацій за 2015 і 2016 роки депутата Євгена Дейдея.

Вона поінформувала, що крім представників всіх департаментів НАЗК, до складу групи увійшли члени Громадської ради при Національному агентстві.

«Напрацьовані зміни в обов’язковому порядку будуть винесені на обговорення, участь в якому візьмуть провідні фахівці в галузі права, експерти та громадські діячі», – пообіцяла Корчак.

Раніше НАЗК схвалило скасування декларування антикорупціонерів.

Також у НАЗК повідомили про конфлікт інтересів в «Укравтодорі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: