Кличко розповів, навіщо зустрічався з Фірташем

Читать на русском
Кличко поспішив запевнити, що кожну зустріч використовує, щоб відстоювати інтереси міста й України.

Мер Києва Віталій Кличко розповів навіщо літав із Петром Порошенком до Відня на зустріч із мільярдером Дмитром Фірташем кілька років тому.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню «Новое время», передає «Слово і Діло».

Коментуючи цю інформацію, Кличко заявив, що займаючись політикою, змушений зустрічатися з усіма гравцями на цьому полі – як позитивними, так і негативними.

«Займаючись політикою, я змушений, хочу того чи ні, зустрічатися з усіма гравцями на політичному полі. Я не буду приховувати, що особисто знаю багатьох, скажімо, всіх депутатів Верховної Ради. Тобто всіх ключових гравців – я знайомий як із позитивними, так і негативними. Не секрет, що я з ними зустрічаюся й до сьогодні», – заявляє мер.

При цьому Кличко поспішив запевнити, що кожну зустріч використовує, щоб «відстоювати інтереси міста й України».

Політ Кличка зі столичними забудовниками зацікавив НАЗКНАЗК розпочало збір фактичних даних, на основі яких буде встановлена наявність або відсутність адміністративного правопорушення, пов'язаного з корупцією.

Також коментуючи ще один свій переліт у серпні чартерним рейсом із Неаполя до Києва разом зі скандальним забудовником Максимом Микитасем, мер Києва відзначив: «З цього приводу багато різних спекуляцій. По-перше, я в змозі сплачувати всі свої пересування. Я сам придбав квиток, оплатив його офіційно і, щоб уникнути маніпуляцій, все це надав. А крім того, що Микитась будівельник, він ще й народний депутат, політик».

«Чому я погодився? Інакше мене чекало б кілька пересадок за ту ж суму. А так переліт виявився швидшим. Єдиний недолік цього польоту – те, що він, на жаль, виявився благодатним ґрунтом для спекуляцій», – поскаржився Кличко.

Раніше повідомлялося, що в БПП хочуть, щоб Кличко очолив партію.

Також він анонсував будівництво пішохідного мосту від арки Дружби народів до Володимирської гірки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: